Ervaringen met Onyx

Monique

Vorig jaar was ik er ineens klaar mee; ik kwam de trap bijna niet meer op en ik was moe en lusteloos.
Ik moest wat aan mijn gewicht gaan doen!!
Zo ben ik bij Hannah terecht gekomen en zij heeft me kennis laten maken met Powerslim. Wat een eye opener was dat voor mij. Geen honger en makkelijk, vooral makkelijk. Hannah heeft me geleerd na te denken over wat je eet. Want niet alleen de voeding is belangrijk maar ook je mindset… voorheen schoof ik nogal wat ongeregistreerd naar binnen.
Nu ben ik 18 kg lichter en er zo ontzettend blij mee.
Ik wil nog een paar kilo afvallen en dat gaat me met hulp van Hannah en Powerslim ook zeker lukken!

 

José

In mei vorig jaar was ik er klaar mee. Ik had een hoge bloeddruk en vond al een tijd dat ik eigenlijk moest afvallen. Die hoge bloeddruk bleek mijn beste motivatie, ik werd eind van het jaar 50 en ik wilde alle risico factoren voor die tijd kwijt.

Een nichtje van mijn man had goede ervaringen met PowerSlim en zo kwam ik bij Onyx in Beuningen terecht. Vanaf het begin had ik een leuke klik met Hannah en werd het wekelijke coachgesprek een gezellig koffiemomentje. In combinatie met de producten en het boek vol lekkere recepten en ideeën van PowerSlim was het voor mij heel goed vol te houden. 6x per dag eten was wel even wennen, voor mijn gevoel ging ik alleen maar meer eten. Mijn oudste zoon noemde het zelfs het chocolade dieet. Niet slecht voor een chocoladeliefhebber ;-).

Inmiddels ben ik 7 maanden en nieuwe garderobe verder en heb ik mijn streefgewicht bereikt. Ik ben echt super trots en voel me veel energieker. Nu komt voor mij de grootste uitdaging: weer “normaal”eten en op gewicht blijven. Maar daar heb ik Hannah voor, zij gaat me ook daarbij helpen.

Marcha

afval resultaat PowerSlim ervaringBegin 2017 begon ik na te denken over mijn overgewicht. Ik had er soms moeite mee maar soms dacht ik er anders over en deed ik alsof het me niks uitmaakte, na alles wat ik de laatste tijd had meegemaakt.

Uiteindelijk ben ik gaan googelen naar een oplossing voor mijn probleem en kwam ik uit bij Hannah. Ik heb haar meteen een app gestuurd met allerlei vragen en binnen een half uur belde ze me op en begon een heel lief en stimulerend verhaal te vertellen waardoor ik uiteindelijk een afspraak bij haar heb gemaakt.

Bij het maken van die afspraak wist ik eigenlijk al dat dit het was wat ik wilde gaan doen en inmiddels ben ik nu 11 maanden verder en 41 kilo afgevallen. Er moeten nog een paar kilo’s af maar het grootste gedeelte heb ik nu gehad. Dankzij Hannah en haar adviezen en stimulerende woordjes ben ik nu gekomen waar ik stiekem toch wilde zijn en ik ben er stiekem toch trots op ook al voelt het soms nog niet zo.

José

Onyx ervaring - onyxvoedingscoach.nl

Ik was jarenlang slank, maar ineens kwamen de kilootjes er toch aan. Binnen een jaar tijd was ik 10 kg aangekomen en vond ik mijzelf echt te zwaar. Toen ben ik onder begeleiding van Hannah Uiterweerd met PowerSlim begonnen.

Het was veel gemakkelijker dan ik dacht! Ik heb heerlijk kunnen eten en heb nooit een hongergevoel gehad. Sterker nog, ik moest er juist aan denken dat ik alle maaltijden op tijd at. Met dank aan mijn coach Hannah, die mij altijd stimuleerde, ben ik 12 kg kwijt!

Helma

Ervaring van Helma - Onyx VoedingscoachAfgelopen winter had ik mijn dieptepunt bereikt. Ik ging letterlijk gebukt onder mijn gewicht. Ik had al verschillende dieeten geprobeerd maar het werkte allemaal niet. Ik had hulp nodig!

Van mijn buurvrouw hoorde ik over Powerslim. Zij was hier ook erg veel mee afgevallen. Zij bracht me in contact met Hannah Uiterweerd, de Powerslim coach die zij ook had. Hannah vertelde me hoe alles werkt en ik besloot er voor te gaan.

Ik was altijd bang om tijdens het dieet honger te hebben, maar dit was bij Powerslim absoluut niet het geval. Ik moest zelfs 6 keer per dag iets eten!! Het was dan ook makkelijk vol te houden. De producten waren smakelijk en gevarieerd.
Ik hield me strikt aan het dieet en kreeg van Hannah veel goede tips hoe ik met de verschillende situaties om kon gaan. Zij is mijn ” stok achter de deur” geweest.

Nu na 5 maanden ben ik 17 kilo lichter en voel me fantastisch. Ik heb weer energie en allerlei lichamelijke klachten die ik had door mijn overgewicht zijn flink afgenomen.
Maar een van de leukste dingen vind ik nog: ik kan weer leuke kleren aan!! Ik vond het absoluut niet leuk meer om te winkelen, maar dat is weer helemaal terug.

Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt is het belangrijk om dit ook vol te houden. Ook hierbij krijg ik hulp van Hannah. Ik wil nooit meer terugvallen naar mijn oude gewicht en oude gewoontes.

Jenneke

Hallo, ik ben Jenneke, 54 jaar woonachtig in Beuningen. Voorjaar 2016 was het “rokjes dag”, maar mijn rok zat strak en er puilde een zwembandje erboven uit. Balen! Mijn man en ik zaten in de tuin en ik vertelde hem dat ik er iets aan wilde doen.

Manlief zei dat ik op zoek moest naar iemand die mij hierbij kon helpen, dus ben ik gaan zoeken op het internet. Via Google vond ik Hannah, voedingscoach van Onyx. Ik heb meteen een mailtje gestuurd, waarin ik mijn probleem heb uitgelegd, aangezien ik ook een chronische alvleesklierontsteking en diabetes 1 heb. Ik kreeg direct een reactie van Hannah dat zij mij graag wilde helpen, maar dat ik wel toestemming moest hebben van mijn internist. Dezelfde week had ik al een afspraak staan voor mijn half jaarlijkse controle, en daar heb ik dus aangegeven dat ik graag wilde afvallen. Mijn internist zei, ” ja hoor, dan zou ik voor PS gaan”. Nou geen probleem, want bij Hannah zat ik op het goede adres.

Half jaar later 10kg lichter en mooie lagere stabiele bloedsuikers!
Nu 1 jaar verder en nog steeds op hetzelfde gewicht!
Mijn man is vanaf januari ook de PS producten gaan gebruiken en al 10kg kwijt!

Kortom, 2 blije mensen, dankzij de begeleiding van Hannah en de PS producten.
En bovendien een tevreden internist en diabetesverpleegkundige.

Alfred Sanders

schermafbeelding-2016-09-15-om-12-24-49Mijn naam is Alfred Sanders 42 jaar woonachtig in Beuningen. Voor mij begon het toen ik mijzelf zag in de spiegel en schrok van mijn lichaam en opgeblazen hoofd. Op dat moment moest voor mij het roer om en drastisch ook. Op internet voedingscoach gezocht in de buurt van Beuningen. Hierbij kwam ik bij Onyx Voedingscoach Hannah Uiterweerd terecht. Telefonische afspraak gemaakt begin september 2015. Tijdens mijn eerste bezoek een gesprek gehad en duidelijk mijn valkuilen en mijn wensen besproken. Het moment van wegen was zeer confronterend voor mij, had ook al lang niet meer op de weegschaal gestaan. Boem, het getal 86,7 kilo.. pff, hoe krijg ik dat verminderd: een te hoog BMI en vetpercentage.

Samen met Hannah plan de campagne gemaakt met de volgende speerpunten voor mij.

• In kaart brengen wat mijn eetgedrag was
• Start voedingsadvies
• Sporten/ bewegingsplan.
• Wekelijks gesprekken en weegmomenten bij Hannah.

Het roer moest om, daar ben ik ook echt voorgegaan. Met wekelijks ondersteuning en gesprekken met Hannah. Duidelijk in kaart gekregen waar mijn valkuilen zaten en mijn gedrag /leefpatroon daarop aangepast. Zoals vragen aan mijzelf waarom eet ik te veel, dit was voor mij zeer verhelderend. Een ander eetgedrag patroon en het sporten van drie keer per week is nu een standaard in mijn leven, en zie het verschil. Het heeft mij gebracht waar ik nu ben en ben hier zeer trots op. Deze leefstijl bevalt mij prima. Soms ook nog wel eens een moment van zwakte maar zoals Hannah dan zegt geniet van het moment, consistentie is de sleutel. Het leven is een stuk fijner met maatje S en 20 kilo lichter binnen drie maanden, maar je moet het zelf willen en voor gaan daar ben ik ook wel achter.

Naomi

Sinds het najaar van 2014 is Han Uiterweerd van Onyx mijn voedingscoach! Een zeer prettige ervaring!

Haar aanpak; een combinatie van beter leren eten, lichaam ( sport) en geest ( goed gesprek) is er een die door mij als zeer prettig wordt ervaren! Kortom, ben je op zoek naar een algehele verbetering van lichaam en geest? Een nieuwe start……..! Neem dan contact op met ONYX

Sheila

sheila-onyxIn twee jaar tijd ben ik 20 kilo aangekomen. De oorzaak hiervoor zocht ik in het feit dat ik in de overgang terecht was gekomen. Na verschillende gefaalde pogingen, kwam ik bij Hannah terecht.

Samen kwamen we er achter dat het een combi van stress-eten en hormonen was. Met behulp van Powerslim en het coachen door Hannah ben ik in enkele maanden tijd de 20 kilo weer kwijt en voel me veel gelukkiger en prettiger met mezelf. Het is dan ook weer super om in je eigen kast te kunnen shoppen omdat je weer in je oude kledingmaat past.

De complimentjes die ik nu weer krijg zijn dan ook een boost om de fase ( het vasthouden van dit gewicht) waarin ik nu zit vol te houden.

Soms is het lastig want je vervalt soms weer in je oude gewoontes maar met de hulp van Hannah, regelmatig op consult te komen voor de tips/ handvatten en alle positieve reacties gaat het me zeker wel lukken!