Afvallen voor de zomer - Onyx Voedingscoach

Maak van deze zomer jouw zomer!

Misschien lijkt het nog ver weg, maar over een paar weken is de zomer officieel begonnen! Alle plannen die jij voor aanstaande zomer hebt gemaakt komen nu wel heel dichtbij. Op vakantie in eigen land, bruin worden op het strand in Scheveningen of eindelijk die mooie zomeroutfit uit de kast trekken! De zomer is een tijd om je op te verheugen, maar dat kan alleen als je ook lekker in je vel zit. Maar wat nou als dat niet het geval is, omdat je je niet zo gelukkig voelt in je zomerkleding? Een vervelend gevoel, maar je kunt er altijd iets aan veranderen. Je kunt van deze zomer nog steeds jouw zomer maken!

Grijp je laatste kans

Heb je de moed al opgegeven en probeer je het volgend jaar wel weer opnieuw? Zonde, want ook jij kunt voor de zomer nog echt afvallen met behulp van het PowerSlim programma! Met de juiste begeleiding en de lekkere recepten PowerSlim kun je enorm veel bereiken, maar dan moet je nu wel echt beginnen! Dit doe je niet alleen maar samen met mij, Hannah. Als voedingscoach kan ik jou in korte tijd belangrijke tips en bagage over voeding en beweging meegeven, waarmee jij een langdurige gezonde leefstijl ontwikkelt. Samen zetten we haalbare doelen neer en gaan we voor het beste resultaat. Je zult versteld staan hoe leuk en makkelijk afvallen kan zijn als je het op de juiste manier doet. Dus grijp je laatste kans en meld je aan voor het PowerSlim programma onder mijn begeleiding! Als je nu start ontvang je ook nog eens een leuke goodiebag. Onderaan de pagina lees je hier meer over!

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is geen crashdieet, het is een lifestyle! Met PowerSlim leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger te lijden. Het PowerSlim programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PowerSlim. Een kleine greep uit het assortiment is koolhydraatarm PowerSlim brood of crackers tot PowerSlim pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PowerSlim producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en kun je volop genieten van je nieuwe slanke fitte lifestyle!

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips zoals: het maken van gezonde voedingskeuzes, persoonlijke bewustwording, beweeg- en sporttips. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Ontvang nu een leuke goodiebag!

Start je voor de start van de zomer, 21 juni, met het startpakket? Dan ontvang je een leuke goodiebag met producten om jou gelijk een vliegende start te geven! In het pakket zit onder andere een lunchpot van Mepal, een magazine en de PowerSlim planner!

Laten we kennismaken!

Wil jij aan jouw doelen werken en van deze zomer jouw zomer maken? Laten we kennismaken! Dat kan in mijn praktijk, maar is momenteel ook telefonisch of digitaal mogelijk.

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: www.onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl