Het leukste Kerstcadeau geef je dit jaar aan jezelf!

Nog maar een paar weken wachten voordat de gezelligste tijd van het jaar, Kerst, alweer begint! Heb jij alle Kerstcadeaus al bij elkaar en ben je ook zo benieuwd wat jij dit jaar krijgt? Als je zo lang niet meer kunt wachten kun jij jezelf nu al blij maken met het allerleukste Kerstcadeau!

Slank en gezond de feestmaand door!

Het allerleukste Kerstcadeau is dat jij je goed voelt in je feestkleding. En waarom zou je daarmee wachten totdat het nieuwe jaar begonnen is, als het ook nu al kan? Alles wat je er nu niet bij eet hoeft er in januari ook niet vanaf, toch? Door nu te starten met het PowerSlim programma onder begeleiding van mij, Hannah, kun je in korte tijd al ontzettend veel bereiken. Ik geef je handige tips om de feestdagen niet alleen zo gezellig en lekker mogelijk door te komen, maar vooral ook een stukje gezonder. Dat betekent niet dat je in moet leveren op al het lekkere eten van Kerst en Oud & Nieuw. We kijken samen hoe jij het beste door de feestdagen komt op een manier die bij jou past. En als het nieuwe jaar is begonnen gaan we net zo knallend door als dat je 2019 hebt afgesloten!

Wat is PowerSlim?

Met PowerSlim leer je anders te eten, maar juist niet minder en toch zul je versteld staan hoe de kilo’s verdwijnen zonder honger. Het PowerSlim programma voelt dan ook niet als lijnen, waardoor afslanken een stuk makkelijker én leuker wordt. Je hebt enorm veel keuze bij PowerSlim, zoals koolhydraatarm PowerSlim brood of crackers tot PowerSlim pasta en rijst, desserts, wafels, repen, soepen, nootjes en nog veel meer! In een latere fase van mijn voedingscoaching bouwen we de PowerSlim producten af. Wanneer jij jouw doel hebt bereikt heb je ook een gezond eetpatroon aangeleerd, herken je je valkuilen en zul je altijd die mooie feestjurk blijven passen.

Meer lezen over PowerSlim

Iedere week vindt er een persoonlijke coaching plaats, waarin ik de tijd neem om jouw afvalweek te bespreken en jou te begeleiden en te sturen waar nodig. Daarnaast geef ik je wekelijks tips, zoals persoonlijke bewustwordingstips en beweeg- of sport-tips voor het maken van gezonde keuzes. Zit je met vragen tussendoor of in het weekend? Je kunt me altijd bereiken via WhatsApp. Als coach sta ik namelijk altijd voor je klaar.

Laten we kennismaken

Wil jij ook nu al aan je goede voornemens beginnen? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek, zodat ook jij dit jaar het leukste Kerstcadeau aan jezelf geeft!

Contact

Van Heemstraweg 65
6641 AB Beuningen

06 38 51 07 38

web: www.onyxvoedingscoach.nl
mail: info@onyxvoedingscoach.nl